Actie Intratuin

Vul je gegevens in en ontvang het tweede kaartje gratis voor de wilde bijen expositie bij jou in de buurt.

Ga terug naar het overzicht

Ontvang het tweede toegangskaartje gratis

Vul hieronder je gegevens in en ontvang het tweede* kaartje gratis voor ‘Nederland Zoemt – een wilde bijen expositie’.

Actievoorwaarden

Geldig van 14 april t/m 31 augustus 2018, bij de kassa van alle 10 deelnemende musea. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen.

*) is van toepassing op het goedkoopste ticket per transactie.

Nederland Zoemt – een wilde bijen expositie

Een leven lang graven, schuieren, braken, behangen en tussendoor: bestuiven. Véél bestuiven. Wilde bijen spelen een heel belangrijke rol in de bestuiving van onze landbouw- en fruitgewassen. Toch zijn het onbekende, onbeminde beestjes. Hoogste tijd dus voor een ode aan de wilde bijen!

In de expositie wanen bezoekers zichzelf een bij en leren zo van alles over deze wonderlijke insecten. Sjouwen met stuifmeel, rondlopen in een dik behaarde jas of de weg vinden in een bloem: het leven van bijen gaat niet over rozen!

Zoemende musea

De Nederlandse Natuurhistorische musea zoemen! Op maar liefst 10 plekken in Nederland kun je vanaf 15 april 2018 de Nederland Zoemt – een wilde bijen expositie bezoeken. Nog nooit eerder werkten zoveel musea samen om dezelfde expositie op hetzelfde moment toegankelijk te maken voor het Nederlands publiek. De expositie is gemaakt in opdracht van de SNNC: het samenwerkingsverband van natuurmusea in Nederland en is onderdeel van de landelijke campagne Nederland Zoemt.

 

Mede mogelijk gemaakt door