Willem & Drees maaltijdbox

Bestel nu een maaltijdbox van Willem&Drees en krijg €15,- korting op je eerste box. Eten van een gezonde keten!

Ga terug naar het overzicht

Willem&Drees maaltijdbox

Als je een biologische maaltijdbox van Willem&Drees ontvangt, krijg je meteen een goed verhaal cadeau. Je eet lekker, gezond én groen. Willem&Drees kiest voor biologische boeren, de kortste route en de kracht van samen. Nederland Zoemt werkt samen met Willem&Drees. Bijen zijn namelijk onlosmakelijk verbonden met voedsel. Maar liefst 80% van alle eetbare gewassen, zoals paprika, tomaat, komkommer en aardbeien, zijn afhankelijk is van bestuiving door insecten, waaronder bijen. Maar ze zorgen ook voor onze koffie en chocola. In een wereld zonder bijen zou je dagelijkse kost er karig uitzien. De groenten en fruit in de maaltijdboxen van Willen&Drees komen van biologische boeren, en worden op een bijvriendelijke manier geteeld.

Zo’n 35.000 mensen die meespelen met de Nationale Postcode Loterij ontvangen deze lente een Willem&Drees voorjaarspakket dat in samenwerking met Nederland Zoemt is samengesteld. In het pakket zitten onder andere groenten die afhankelijk zijn van bestuiving door bijen en andere insecten. Daarnaast zitten er bloembommetjes in het pakket om de tuin of het park bloemrijker te maken zodat er meer eten voor de bijen is.

Bestel je eerste Willem&Drees maaltijdbox met korting

Als je nu een maaltijdbox van Willem & Drees bestelt krijg je tijdelijk €15,- korting op je eerste box. Zo kan je jouw eerste box al voor €20,- in huis hebben. Gebruik bij het afrekenen de kortingscode blijebij . De actie is geldig t/m 31 december 2018. Bestellen of wil je meer informatie? Kijk dan op de website van Willem&Drees.