Een plek aanleggen voor de wilde bij?

 

De wilde bij heeft meer voedsel- en nestgelegenheid nodig. Iedereen kan daarbij helpen! Door bijvoorbeeld de tuin het jaarrond te voorzien van bloeiende- en stuifmeelrijke planten. Wil je het groter aanpakken? Door bijvoorbeeld samen met een gemeente of een bedrijf er voor te zorgen dat de wegbermen bloemrijker worden? Of bepaalde locaties in jouw omgeving interessanter worden voor de wilde bij? Meld dan jouw initiatief aan want Nederland Zoemt kan hierbij helpen. Neem contact op met een coördinator bij jou in de buurt. Vul onderstaand formulier in, dan ontvangt de coördinator informatie over jouw initiatief.

Je kunt ook bestaande initiatieven een plekje geven op de overzichtskaart van Nederland Zoemt. Wat we graag willen is inzicht krijgen wie wat doet voor de wilde bij. Bekijk op de kaart welke initiatieven er al zijn voor de wilde bij.

 

Help ook mee en meld je initiatief aan

Wil je ook in actie komen voor de wilde bij vul dan onderstaand formulier in? Of ken je nog initiatieven die je ook graag op de kaart zou zien staan? Geef ze dan door via onderstaand formulier.

BEKIJK DE KAART